Mindfulness i Din Vardag

Här & Nu " Stoppa stressen innan den stoppar Dig "

VARFÖR MINDFULNESS I DIN VARDAG ?

                                                                                   Ökad Medvetenhet om Kroppen:
Genom mindfulness blir du mer medveten om din kropp, dess signaler och behov. Detta kan bidra till att öka kroppens medvetenhet och främja bättre hälsa genom att du blir mer medveten om näringsbehov, rörelse och andra fysiska aspekter av välbefinnandet.

1

Stressreduktion:

Mindfulness har visat sig vara effektivt för att minska stress. Genom att vara närvarande i nuet och medveten om dina tankar och känslor kan du hantera stressreaktioner och utveckla en mer avslappnad attityd gentemot livets utmaningar.

2

Medveten Närvaro

Genom mindfulnessövningar, särskilt meditation, kan du förbättra din förmåga att fokusera och öka mental klarhet. Att regelbundet ta tid för medveten närvaro kan förbättra kognitiva funktioner och beslutsfattande.

3

Emotionell Balans:

Mindfulness hjälper dig att utveckla en medvetenhet om dina känslor utan att bli överväldigad av dem. Det kan ge verktyg för att hantera och reglera känslor, vilket leder till en ökad emotionell balans och stabilitet.

4

Förbättrad Sömnkvalitet:

Många människor upplever att mindfulness kan förbättra sömnkvaliteten. Att avsätta tid för avkopplande mindfulnessövningar innan läggdags kan hjälpa till att lugna sinnet och främja en bättre sömn

Detta Får Du I Kursen 

Ann Sofie Andreasson

                                                                                                                   Kursledare                                              

                                                  Föreläsare, LivsInspiratör- Samtal/ Healingpedagog -Par -Relations Coach- Hälso-Coach - Sorgvägledare 

03
Days
23
Hours
58
Minutes
51
Seconds

Kursprissättning

DinOnlineKurs-se

499 SEK

  • Mindfulness i Din vardag - Lär dig att integrera mindfulness i din vardag för ökad närvaro och välbefinnande. Upptäck enkelhetens

KÔP NU

Vi på Helst & Balance / Dinkursonline.se är engagerad i din välbefinnande och hälsa. Det är viktigt att notera att vår kurs, även om de kan erbjuda verktyg och insikter för att förbättra relationen, inte är avsedd som en ersättning för medicinsk hjälp, särskilt vid situationer relaterade till psykisk ohälsa. Om du eller din partner upplever svårigheter som påverkar är psykiska hälsa rekommenderar vi starkt att ni söker professionell medicinsk hjälp. En kvalificerad läkare, psykolog eller psykiater kan ge den nödvändiga expertis och stöd för att hantera psykisk ohälsa på ett säkert och effektivt sätt. Vår kurs är utformad för att komplettera och stödja, inte ersätta, den medicinska vården.