"Bli Stjärnan i Ditt eget Liv

Onlinekurs: Personlig utveckling -.Bli din egen chef . Läran om hur Du lever Ditt Liv fullt ut . Lär dig Coacha dig själv

I vår kurs kommer du att få tillgång till :

3 viktigaste Ingredienserna i livet

Livsglädje- Energi -God Hälsa 

Kombination av insiktsfulla föreläsningar ,praktiska övningar ,handling i din vardag så kommer du att lära dig att skapa balans och harmoni i ditt liv.
Utforska vad som ger dig  mer Livsglädje, öka din energinivå och förbättra din hälsa för en mer meningsfull och uppfyllande tillvaro.

              Ta steget mot ett liv i balans och börja din resa mot välbefinnande och framgång med vår kurs idag !

1

Video - Föreläsningar

- I varje modul ingår korta föreläsningar på 15-30 minuter som utforskar ämnen inom personlig utveckling och självkännedom.
- Våra videor är utformade för att vara informativa, engagerande och lätta att följa, så att du kan absorbera kunskapen på ett effektivt sätt.
- Med vår kurs får du den vägledning och verktyg du behöver för att nästa steg mot en positiv förändring i ditt liv.

2

Kurshäfte - Arbetsbok 

I kursen ingår en arbetsbok som kompletterar de korta föreläsningarna.
- Arbetsboken är utformad för att hjälpa dig tillämpa de insikter och verktyg du får från föreläsningarna på ett praktiskt sätt.
- Genom övningar, reflektionsfrågor och praktiska verktyg kommer arbetsboken att guida dig genom din personliga utvecklingsresa på ett strukturerat och effektivt sätt.
-Lär dig att Coacha dig själv, Genom att tillämpa principer inom coaching och självledarskap kommer du att utveckla förmågan att hantera utmaningar, sätta och nå mål samt upprätthålla en positiv inställning till din personliga utveckling.


3

Praktiska ôvningar 

- I kursen  inkluderar vi praktiska övningar som du kan integrera i din vardag för att lära dig konsten att sätta mål enligt SMART.  
- Dessa övningar är utformade för att vara enkla att genomföra och ger dig verktyg för att identifiera dina mål, skapa en handlingsplan och följa upp på din framsteg.
-Tillämpa dessa övningar in i din vardag och låt dessa bli rutin, så kommer du att utveckla en starkare förståelse för dina mål och öka din förmåga att uppnå dem.
- Ta eget ansvar och ta kontroll över din framtid och så starta implementera dessa praktiska övningar redan idag!

Kursinnehåll

02
Days
23
Hours
54
Minutes
08
Seconds

Ann Sofie Andreasson

                                                                                                                   Kursledare                                              

                                                  Föreläsare, LivsInspiratör- Samtal/ Healingpedagog -Par -Relations Coach- Hälso-Coach - Sorgvägledare 

Kurspris

Onlinekurs

1799 SEK

  • "Bli Stjärnan i ditt liv - Din väg till stillhet". Föreläsning - Kurshäfte - Arbetsbok - Praktiska övningar .

KöpNu

Onlinekurs

599 SEK

3 payments of 599 SEK /month

  • "Bli Stjärnan i ditt liv - Din väg till stillhet". Föreläsning - Kurshäfte - Arbetsbok - Praktiska övningar .

Köp Nu

"Ann Sofie är en varm och positiv människa som alltis kommer med nya perspektivoch lösningar.Tusen tack för givande mental coaching som jag kommer att ha med mig resten av livet!" / Hanna 

Vi på Helst & Balance / Dinkursonline.se är engagerad i din välbefinnande och hälsa. Det är viktigt att notera att vår kurs, även om de kan erbjuda verktyg och insikter för att förbättra relationen, inte är avsedd som en ersättning för medicinsk hjälp, särskilt vid situationer relaterade till psykisk ohälsa. Om du eller din partner upplever svårigheter som påverkar är psykiska hälsa rekommenderar vi starkt att ni söker professionell medicinsk hjälp. En kvalificerad läkare, psykolog eller psykiater kan ge den nödvändiga expertis och stöd för att hantera psykisk ohälsa på ett säkert och effektivt sätt. Vår kurs är utformad för att komplettera och stödja, inte ersätta, den medicinska vården.