ONLINEKURS -Bra Samliv - Par och Föräldrakurs

"Skapa en stadig grund för er växande familj."

Varför delta i kursen " Bra Samliv" ?

"Skapa en stadig grund för er växande familj."

 "Bra Samliv - Nybliven Föräldra-kurs"

Att vänta barn är en av de mest givande och utmanande resor som aldrig kommer att göra, och jag är här för att stöta på vägen.

"Bra Samliv - Kurs till Er som är nyblivna föräldrar" är utformad för att hjälpa till att skapa en solid grund för att man ska leva tillsammans som föräldrar.

  • Att delta i en kurs som "Bra Samliv" kan vara en berikande och meningsfull investering i är relation av flera anledningar: 
  • Förbättrad Kommunikation:  Kursen ger verktyg för att lära sig att kommunicera bättre så att ni kan få en bättre förståelse för varandra. Vilket är avgörande för ett starkt förhållande. 
  • Stärkta Par-relationen: Genom att utforska olika övningar och pardialoger stärker ni era band och skapar en djupare känslomässig koppling. 
  • Konflikthantering: Ni lär er konstruktiva sätt att hantera konflikter och utmaningar, vilket kan bidra till en hälsosam och hållbar relation. 
  • Återuppväckt Passion: Kursen fokuserar också på att återuppväcka passionen och intimiteten i ert förhållande, vilket kan skapa en kärleksfull atmosfär. 
  • Förebygga en Trygg Familjemiljö: För er som nu skall bli föräldrar ger kursen även insikter om hur man skapar en trygg familjemiljö som gynnar både föräldrar och barn. 
  • Investering i Er Framtid: Genom att aktivt delta och ta ansvar i er relation visar ni varandra och själva att ni återigen investerar tid och energi i är gemensamma framtid som par och föräldrar. Ni skapar en trygghet och harmonisk miljö för ert barn att växa upp i.

Vi tror på kraften av kunskap, gemenskap och ömsesidigt stöd. Kursen kommer att ge er kunskap ,verktyg genom ämnen som spänner från relationens betydelse, och rusta är för att gå i föräldrarollen.

Låt oss tillsammans skapa en underbar resa mot ett "Bra Samliv" som nyblivna föräldrar.

Låt oss börja denna spännande kurs tillsammans!

Krav : Dator - Internet-  Tid ( Kurs kan inte göras via mobil )
Kursledare utbildad via BUFDIR - och haft tidigare kurser i Norge.  "Kursmaterial : Kursen är framtagen av BUFDIR - ( Barn- Ungdom- Familjederektoratet) Norge - Kursen är utarbetad som ett komplement till offentliga tillbud.BUFDIR har utbildat kursledare till kursen Bra samliv)"


Se innehåll i kursen.

Kursens läroplan

"Skapa en stadig grund för er växande familj."

Ann Sofie Andreasson

                                          Kursledare.Föreläsare, LivsInspiratör- Samtal/ Healingpedagog -Par -Relations Coach- Hälso-Coach - Sorgvägledare 

BRA SAMLIV -ONLINEKURSEN FÔR ER !

Ni väljer hur ni vill gå kursen
- Live via Zooma
- Onlinekurs

Ord Pris : 4999kr

NU TILL
2499 kr 


 • ONLINEKURS - på egen hand

  2499 SEK

  Relationskurs

 • Ni gör kursen då det passar er - just där ni befinner er - Hemma i soffan !
 • Kommunikationsknep: Lär er att prata och lyssna -stärk relationen
 • Bygg Starka Band: Utforska övningar som skapar en djupare och mer mening
 • Återuppväck Passionen: Få verktygen för att hålla romantiken levande
 • Skapa en Trygg Familje : Skapa ett hem fyllt med kärlek, respekt
 • Praktiska Färdigheter: Föräldraskapet en livsuppgift
 • "Skapa en stadig ,harmonisk grund för ert barn -växande familj."
 •  
 • INVESTERA NU
                                      Vad Tycker andra par som gått kursen ?         
Lärt massor nyttigt Detta är tillbakameldingen från ett par som har varit på kursen «Godt Samliv» för förstagångsforeldre: Til kursledare Ann Sofie och Anna; Tack för flott kurs 11.9.21! Vi har lärt massor nyttigt vi kommer till att ta med oss​så länge vi lever.  
Linda (24) och Jonas (24) Hønefoss
Samlivskurs för småbarnsforeldre med Ann Sofie och Anna gav oss precis det vi trengte. Vi fick friskt upp PREP, fick konkreta råd och övningar för vidare arbete för «förhållandensgnisten» och inte minst motivation till att prioritera varandra. Kombinert med en härlig badupplevelse och god lunch blir det en komplett dag. Vi kan varmt rekommendera detta kurset!

 Katrine og Gøran, Oslo
Samlivskurset ga oss precis det vi trengte Efter ett par år och ett barn, var det på tide med ett förnyat förhållandesfokus./
Kersti och Svein 


 Värva Rabatt !  
Värva Gravida / nyblivna föräldrar
Till Dina gravida vänner -Ni sprider kursen "Bra samliv "till era vänner som skall bli föräldrar -
Så får Ni rabatt :
200 kr per bokad / betalad kurs per par ni värvar till att köpa kursen Bra Samliv Gäller: Bokad och betalad genomförd kurs Onlinekurs Live Online kurs
.Ge mig besked- Ta kontakt !

Vi på Helst & Balance / Dinkursonline.se är engagerad i din välbefinnande och hälsa. Det är viktigt att notera att vår kurs, även om de kan erbjuda verktyg och insikter för att förbättra relationen, inte är avsedd som en ersättning för medicinsk hjälp, särskilt vid situationer relaterade till psykisk ohälsa. Om du eller din partner upplever svårigheter som påverkar är psykiska hälsa rekommenderar vi starkt att ni söker professionell medicinsk hjälp. En kvalificerad läkare, psykolog eller psykiater kan ge den nödvändiga expertis och stöd för att hantera psykisk ohälsa på ett säkert och effektivt sätt. Vår kurs är utformad för att komplettera och stödja, inte ersätta, den medicinska vården.