Om 

Varmt välkommen till min värld av inspiration och förändring! 
Jag brinner för att skapa kurser som hjälpa dig på din livsresa genom att erbjuda dig kunskap och ge verktyg för att skapa en meningsfull och balanserad tillvaro.  

Jag är :
Kurshållare:  
Delta i mina kurser och workshops som är designade för att inspirera till personlig tillväxt och harmoni. Låt oss tillsammans utforska möjligheterna till förändring och självförverkligande.
Livsinspiratör: 
Låt mig vara din guide mot en livsstil fylld av positivitet, motivation och självutveckling.
Tillsammans utforskar vi vägen till ett rikare och mer meningsfullt liv.  

ParCoach
Förbättra relationen och bandet till dig själv eller till dig samman med din partner. Genom anpassade coachning-sessioner hjälper jag par att övervinna utmaningar och bygga en stark och kärleksfull grund.

Healing-pedagog / Samtalspedagog
Förbättra din relation och hjälpa dig att  finna vägen till stillhet.
Identifiera och hantera hinder, främja självinsikt och stödja en djupare förståelse för den inre världen. Jag arbetar intuitivt med healing (distans) och om du önskar tar vi ett samtal om det jag får till mig under healing eller Du önskar samtal om något helt annat. Jag arbetar med ljuset, kärlek ,änglar för att uppnå harmoni och efter att främja en helhetssyn på hälsa.

Sorgvägledare: 
Att förlora någon eller något viktigt är en känslomässig resa. Jag står vid din sida som sorgvägledare för att ge stöd, tröst och verktyg för att navigera genom sorgens landskap. 

För att ta nästa steg på din resa eller för att få mer information om mina tjänster och kurser, är du välkommen att kontakta mig. 
Låt mig hjälpa Dig skapa ett liv fyllt av kärlek, förståelse och personlig framgång!  

Type somethin

Kurshållare
Livsinspiratör,
Healingpedagog
Parcoach
HälsoCoach
Sorgvägledare  
Kurshållar

Jag kom i kontakt med Ann Sofie då jag en längre tid slitit med fobier, ångest , rädsla. Ann Sofie är en varm och positiv människa som alltid kommer med nya perspektiv som fick mig att finna lösningar.Tusen tack för givande mental coachning som jag kommer att ha med mig resten av livet!

Hanna 19 år Oslo

 Jeg ville prøve healing da jeg har slitt mye med vonde og triste ting i lange perioder. Fikk tips om Ann Sofie gjennom en venninne. Første timen jeg var hos henne var jeg veldig dårlig ,og jeg fikk en lang god samtale med henne i forkant av healingen. Jeg kjenner veldig godt varme og strålning i kroppen da hun healer meg. I dagene som følger etter er jeg mye lettere i kroppen og den tyngste sorgen er borte. Jeg tar en ny time ca 1 mnd etter og får den samme følelsen da- lettere og frieri kroppen- gladere -og sorgen blir lettere. Jeg var hos min datter et par dager etter den siste samtal/ healing og hun ringte mig senare om kvelden og da sa hun.Hun sa att hun sett at jeg har det bedre og var gla( Min Datter visste ikke noe om Ann Sofie) Jeg har veldig tro på at dette hjelper meg det er jeg 100% sikker på :)

Irene - Oslo

Coaching : Jag söker AnnSofie på ett väldigt svår tidpunkt i livet mitt. Jag är inte säker på att bearbeta känslor relaterade till ett samlivsbrott och skuffelse över det jag upplevde som bristande stöd från nära familjemedlemmar. Jag hade tidigare försökt prata med psykologer, men det gav ingenting. Det var inte innan jag traff AnnSofie att det slutligen falt på plats och utveckling och bearbetning min började med att ske. AnnSofie är ett varmt, omsorgsfullt och empatisk människa. Hun är en fantastisk coach som inte berättar vad du ska göra, men som hjälper dig att stilla de riktiga (och ofta svåra) frågor. Hun jobbar inte med ansökningar, men med årsakene och ser sammenhenger man själv inte ser. Jag har haft timer både på kontoret hennes och via Skype, och båda delar har fungerat väldigt bra. Jag är väldigt glad för att jag har truffet ett så fint människa som AnnSofie. Jag hade aldrig varit der jeg var i dag utan henne. Jag ger henne mina varmaste rekommendationer<3

Ragnhild- Oslo

Vi på Helst & Balance / Dinkursonline.se är engagerad i din välbefinnande och hälsa. Det är viktigt att notera att vår kurs, även om de kan erbjuda verktyg och insikter för att förbättra relationen, inte är avsedd som en ersättning för medicinsk hjälp, särskilt vid situationer relaterade till psykisk ohälsa. Om du eller din partner upplever svårigheter som påverkar är psykiska hälsa rekommenderar vi starkt att ni söker professionell medicinsk hjälp. En kvalificerad läkare, psykolog eller psykiater kan ge den nödvändiga expertis och stöd för att hantera psykisk ohälsa på ett säkert och effektivt sätt. Vår kurs är utformad för att komplettera och stödja, inte ersätta, den medicinska vården.